Problem with razor

Report and discuss bugs here.
Qex Yario
Posts: 26
Joined: Sat Oct 11, 2008 10:14 am

Problem with razor

Postby Qex Yario » Sun Jan 17, 2010 8:58 pm

My reg and status does not appear along the top of the page, even though I have razor set to show it.

How can I make my game screen larger without selecting the in-game fullscreen mode?

User avatar
AdminDupre
Posts: 107
Joined: Mon Jun 23, 2008 8:06 pm
Contact:

Re: Problem with razor

Postby AdminDupre » Sun Jan 17, 2010 10:22 pm

In Razor, under "Display/Counters", you need to enable "Show this in the UO title bar" and enter parameters to display. There's an example at the bottom of the downloads page:
http://uo.unreal.us/index.php/page/join

Under "More Options" there's an option to "Force Game Size" to whatever resolution you specify, though too large of a display doesn't look very good since the client receives information about what's around your character up to a limited range.

Qex Yario
Posts: 26
Joined: Sat Oct 11, 2008 10:14 am

Re: Problem with razor

Postby Qex Yario » Sun Jan 17, 2010 10:40 pm

cool thanks, got the size to work, just can't get display in title bar. shows char name and shard, but no status,regs or bandies.

User avatar
AdminDupre
Posts: 107
Joined: Mon Jun 23, 2008 8:06 pm
Contact:

Re: Problem with razor

Postby AdminDupre » Sun Jan 17, 2010 11:06 pm

Did you enter the display string per the info at the bottom of the downloads page?

Qex Yario
Posts: 26
Joined: Sat Oct 11, 2008 10:14 am

Re: Problem with razor

Postby Qex Yario » Sun Jan 17, 2010 11:07 pm

yea copied and paste

Qex Yario
Posts: 26
Joined: Sat Oct 11, 2008 10:14 am

Re: Problem with razor

Postby Qex Yario » Mon Jan 18, 2010 8:44 am

I wonder if something is wrong with the game version I have or something, because even the fish I catch are not stacked at my feet, and their set to do so on RAZOR

User avatar
AdminDupre
Posts: 107
Joined: Mon Jun 23, 2008 8:06 pm
Contact:

Re: Problem with razor

Postby AdminDupre » Mon Jan 18, 2010 10:49 am

I recommend 5.0.9.1.

William
Posts: 18
Joined: Wed Aug 19, 2009 12:20 am
Location: Britannia

Re: Problem with razor

Postby William » Sat Feb 13, 2010 3:10 am

I had this same problem with the title bar for months on my wife's computer. I think my situation had to do with Windows Vista and the color scheme; I believe I switched it to default and afterwards my title bar display showed up how I wanted it (with reagents, bandages etc.). I hope this helps!


Return to “UO Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron